Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pataki Zita levetkőzött és megmutatta magát! ...ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik!
Mindenegyben Blog - 2021. október 27. (szerda), 16:27

Pataki Zita levetkőzött és megmutatta magát! ...ITT a felvétel – addig nézd meg, amíg le nem törlik! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 27

Zita szerint amikor elkezdte a játékot, lement nála a roló, s egyáltalán nem emlékszik rá, mi történt a felvétel során.

Hirdetés
[ ]

– Sérült az önazonosságom, mivel nem álltam ki magamért. Az, hogy nekem kamerák előtt kellett fürdőruhában énekelnem, a komfortzónámon kívüli dolog, egyáltalán nem vagyok ehhez hozzászokva. Ahogy vége lett, egyszerűen eltört a mécses, pedig egyáltalán nem teljesítettem rosszul a feladatban...

Zitának a villában is magyarázkodnia kellett az érzései miatt, ugyanis sem Edina, sem Odett vagy Rebeka nem értette igazán, miért borult ki az időjós.

– Míg Odettnek önbizalomhiánya volt, ám a feladat után pozitív érzésekkel távozott, addig én egy, a személyiségemtől távolálló feladat elvégzése után negatív érzéseket kaptam. Az önbizalmon lehet dolgozni, lehet fejleszteni, a zavarba ejtő szituáción viszont túl kell lenni – sóhajtott ZIta. – A lányok nem értették, mi a bajom. Értem én, hogy a modelleknek a testük a munkaeszközük, máshogy tekintenek magukra, és szerintem ez nem sértés, ők mégis magukra vették, így magyarázkodnom kellett emiatt – mesélte Zita.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés