x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szikora Robi nem kisnyugdíjas, kitálalt és őszintén beszélt arról, milyen színvonalon él! Döbbenetes, amit a pénzéről mondott. Sok pályatársa ellenére Ő nem panaszkodik..! - Oszd meg, ha szerinted is így kellene mindig művészünknek!
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 01. (szombat), 11:19

Szikora Robi nem kisnyugdíjas, kitálalt és őszintén beszélt arról, milyen színvonalon él! Döbbenetes, amit a pénzéről mondott. Sok pályatársa ellenére Ő nem panaszkodik..! - Oszd meg, ha szerinted is így kellene mindig művészünknek! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 01

– Tele a naptára, sőt, külföldön is gyakran fellép. Hogy bírja ezt energiával?

– Én mindennap megyek templomba szentmisére. Amikor átlépek a szakrális világba, teljesen feltöltődöm. Nekem ez tökéletes kikapcsolódás. Ami még teljesen kitisztítja az agyamat, az a tenisz vagy bármilyen más sport. Akkor csak azon gondolkodom, merre megy labda, és hogy győzni kell, de ez hasonlít a koncerthez, mert ott is győzni kell.

Hirdetés
[ ]

– A koncert előtt két nappal lesz a 65. születésnapja. Tulajdonít ennek jelentőséget?

– Nem, de nem is szeretem a születésnapjaimat igazán megünnepelni sem. Összegezni szoktam azért év végén, mert leltározni kell, azt a közértben is szokás. Összeszámolom, hány koncertem volt, hányan nézték meg. Ezek a statisztikák kellenek, hogy lássa az ember, hol tart. Én ezt minden évben leírom magamnak, jó dolog visszanézni. Sok mindent papírra vetek. Nekem Szepes Mária azt mondta, mindig írjam le az álmaimat. Akár éjszaka kellős közepén is képes vagyok erre, de amikor felébredek reggel, az az első. Ezek mind jelek, sok mindent elárulnak.forrás

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés