Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szita Bence édesanyja a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy mi történt a kisfiával. Polcz Erikának megváltás volt, hogy elhunyt a börtönben
Mindenegyben Blog - 2018. augusztus 18. (szombat), 19:52

Szita Bence édesanyja a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy mi történt a kisfiával. Polcz Erikának megváltás volt, hogy elhunyt a börtönben (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 aug 18

Szita Bence értelmetlen kínhalálába minden hozzátartozója belerokkant. Mint ahogyan a Bors megírta: a gyermek nevelőapja, Györgyi Sándor halálos kórral küzd, valószínűleg az évek óta tartó gyász, fájdalom harag gyülemlett fel benne oly mértékben, hogy erre így reagált a szervezete. De Bence édesanyja, Szilvia sem találja a helyét a világban.

Élve ásták el hóhérai Bencét

Hirdetés
[ ]

Bencét mostohaanyja és két pénzért felbérelt hajléktalan egy ásóval ájulásig verte, majd élve elásták. Édesanyja mindennap gyászolja szeretett kisfiát. Az asszonnyal kegyetlenül bánt a sors. Tizenötször műtötték.

 Varrónővégzettsége van, mégis évekig a csirketelepen pakolt, mert nem kapott más munkát. Bence előtt már elvesztett egy kisfiút, ezután a kék szemű, eleven gyermekre úgy tekintett, mint az élet különleges ajándékára – igaz, Bence egy futó kapcsolatból született.

– Az apja hallani sem akart ró­la, én mégis nagyon vártam. Egyedül csináltam végig a terhességet és a szülést is – emlékszik a régi időkre Szilvia.

 Mindig a fia javát akarta, aztán egyik pillanatról a másikra rém­álommá vált az élete. Bencét megölték, nincs többé.

Csak Manócska sírja maradt számára

Hat év telt el azóta, már csak a fia emléke maradt neki és a re­mény, hogy egyszer könnyebb lesz.

 Polcz Erika sátáni tervet eszelt ki és meggyilkoltatta az életrevaló kisfiútPolcz Erika sátáni tervet eszelt ki és meggyilkoltatta az életrevaló kisfiút © Bors– Szépen megcsináltattam Manócska sírját, kövekkel rakattam körbe. Van, amikor egy héten kétszer is megyek, van, amikor egy hónapban egyszer, lelkiállapot-függő. Ilyenkor csak le­ülök oda, és kisírom magam. Elmondom neki, hogy mi történt velem, mindent meg­beszélek vele, és olyan jó érzés, hogy tudom, büszke lenne rám, hogy milyen sokat dolgozom, bizonyítok, és nem roppanok össze – mondta la­punknak az édesanya.Az asszony egyedül él egy al­bérletben Kaposváron. Korábban konyhán dolgozott, de az túl nehéz volt neki, most egy presszóban 18–20 órákat húz le.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés