Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Szita Bence édesanyja a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy mi történt a kisfiával. Polcz Erikának megváltás volt, hogy elhunyt a börtönben
Mindenegyben Blog - 2018. augusztus 18. (szombat), 19:52

Szita Bence édesanyja a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy mi történt a kisfiával. Polcz Erikának megváltás volt, hogy elhunyt a börtönben (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 aug 18

Sajnálja Polcz Erika gyerekeit

 Fia gyilkosa. P. Erika haláláról ő is értesült, azt mondja, rövid volt az idő, és nem szenvedett eleget ahhoz, amennyi fájdalmat nekik okozott.

Hirdetés
[ ]

  A nő az­óta a tököli rabkórházban meg­halt. A másik két tettes most is börtönben vanA nő az­óta a tököli rabkórházban meg­halt. A másik két tettes most is börtönben van © Bors– Őszintén remélem, valamit visszakapott a rácsok mögött abból a fájdalomból, amit ne­künk okozott, és a mindennapjait szenvedéssel töltötte. A családját és a gyerekeit viszont sajnálom. Ők nem tehetnek semmiről, az ő életüket is tönkretette. Az édesanyja már a tárgyaláson bocsánatot kért tőlem, de neki nincs miért! – szögezi le Szilvia.Lánya támogatja, ez sokat jelent neki, és elhunyt kisfia is elkíséri mindennap. Ezek adnak neki erőt.

– Tudom, hogy Ma­nócs­­ka néz rám a men­nyor­szág­­ból, és mindig ugyanúgy mo­solyog, mint amikor utoljára elbúcsúztam tőle.

Bogdán tagad

 Polcz Erika, Bence nevelő­ap­jának barátnője nem tudott be­letörődni, hogy szerelme, Gyöngyi Sándor jobban sze­ret­te Bencét nála, és mindig a gyermeket választotta. Sátáni tervet eszelt ki, eladta az éksze­reit, és 200 ezer forintért meggyilkoltatta az életre­való kis­fiút. A Pécsi Ítélőtábla Polcz Erikát és két társát 2014. ja­nuár 10-én tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte. A nő az­óta a tököli rabkórházban meg­halt. A másik két tettes börtönben van. Áprilisban közöltünk egy Bogdán Jó­zseffel készült hosszabb interjút: tagadja tettét

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés