Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
TAJ SZÁM VÁLTOZÁS!!!! Rengetegen maradnak TAJ SZÁM NÉLKÜL! FEBRUÁR 12-TŐL ŐK TAJ SZÁM NÉLKÜL MARADNAK! Feltétlenül intézkedjen, ha Ön is szerepel a listán! >>>
Mindenegyben Blog - 2022. január 14. (péntek), 15:24

TAJ SZÁM VÁLTOZÁS!!!! Rengetegen maradnak TAJ SZÁM NÉLKÜL! FEBRUÁR 12-TŐL ŐK TAJ SZÁM NÉLKÜL MARADNAK! Feltétlenül intézkedjen, ha Ön is szerepel a listán! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 14

Az oltási rendben az egészségügyi dolgozók az elsők, az ő kampányszerű oltásuk lezárult.

Csütörtöktől – vasárnapig az idősotthonok és a bentlakásos szociális intézmények kampányszerű oltása zajlik, oda mobil oltócsapatok érkeznek. Több tízezer gondozott és dolgozó oltása történt meg a négy nap alatt. Az adatok összegzése zajlik, hamarosan közöljük.

Hirdetés
[ ]

Harmadik körben, február elején elkezdődik a védőoltásra regisztrált legidősebbek oltása. Őket a háziorvosok fogják értesíteni ezekben a napokban a regisztráció során megadott elérhetőségen, jellemzően telefonon. A beadható oltásokat nagyban korlátozza jelenleg a rendelkezésre álló vakcina, amely a vasárnap érkezett csökkentett Moderna-szállítmány még kevesebb a vártnál. Emiatt az oltási munkacsoport hétfőn dönt az e heti oltási terv átdolgozásáról.

A védőoltás ingyenes és önkéntes, így mindenképpen érdemes rá regisztrálni. A védőoltásra már közel 2 millióan regisztráltak a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon.

Az oltási munkacsoport folyamatosan dolgozik, követi az oltások menetét, a várható vakcinaszállítmányokat, és felkészült a tömeges oltásokra is, ha jön elég vakcina. Minden célcsoport időben értesülni fog a rávonatkozó tudnivalókról. Attól függően, hogy mennyi vakcina áll rendelkezésre, ütemes és tömeges oltás is lehetséges. Oltópontonként számolunk a kórházi oltópontokkal, a járóbeteg-szakrendelőkkel, a háziorvosi rendelőkkel, és szükség esetén akár a szavazóhelyeket is be lehet vonni.

A magyar járványügyi adatok kedvezőek, a következetes védekezésnek köszönhetően sikerült megfékezni a járványt, de több európai országban tovább nő a fertőzöttek száma, miközben kevés a vakcina. Ezért a kormány március 1-ig meghosszabbította védelmi intézkedéseket.

Este 8 óra és reggel 5 óra között is kijárási tilalom van érvényben. A kijárási tilalom alóli mentesülés egyik esete a munkavégzés, amelyet azonban igazolni szükséges. Igazolásminta: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/kijarasi-tilalom-alatti-munkavegzesrol-szolo-igazolas-letoltheto-

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés