Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Tudod, hogy mi van a mai bolti kenyérben valójában? Hát nem csak búzaliszt meg kovász!
Mindenegyben Blog - 2021. március 15. (hétfő), 18:46

Tudod, hogy mi van a mai bolti kenyérben valójában? Hát nem csak búzaliszt meg kovász! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 15

…Tryon Tamásnak, a 14.századból származó, pergamenre írt művében olvashatók az alábbi gondolatok: “Aki szereti egészségét és hű akar a természethez maradni, annak nem szabad a finomlisztet a gorombától különválasztani, mivel a finomliszt a természettől fogva szorító tulajdonsággal bír, a goromba ellenben tisztítóval és bélnyitóval…

“…míg az irányadó körök nem térnek vissza a goromba fekete kenyérhez, addig a munkás is elégtelenül fog táplálkozni, mivel a fehér kenyér nem alkot csontokat, fogakat, inakat, izmokat, legfeljebb szalmaláng hőséget és végre tüdővészt.”

Ezeket a kis idézeteket gondolatébresztőnek szántam, hogy bizony semmi sem változott az elmúlt századokban, ugyanúgy silány ételekkel tápláljuk testünket… sőt… az élelmiszeripar térhódításával már nemcsak finomított, hanem “mű” ételeket is ehetünk.

Nemhiába nevezik három fehér méregnek a fehér lisztet, a fehér “kristály”cukrot és a finomított sót.

Azt se felejtsük el hogy nem csak a kenyerünk nem a régi már de a virslik felvágottak egyéb hús termékek sem azok már mint 50 éve voltak!

A nyugat hozta ránk ezt a sok sz*rt hiszen nekik a profit számít ,az nem érdekli őket hogy a sok hulladéktól, színezéktől tartósítótól meg egyéb trutymótól mi bajunk lesz! – írja Szoboszlai Károly

Ott van például a fluorid is, ami hatással van minden nap ránk, ugyanis bódulttá, kábává tehet minket, és többek között a fogkrémek mellett számos más élelmiszerben is benne van a származéka.

Ez elgondolkodtató. Ma már tényleg semmi sem az, mint régen?!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés