Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Váratlan bejelentés jött Szijjártó Pétertől
Mindenegyben Blog - 2022. november 04. (péntek), 09:04

Váratlan bejelentés jött Szijjártó Pétertől (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 04

Erre a külgazdasági és külügyminiszter azzal reagált, hogy úgy látszik, hogy mindenki felcsapott földgázszakértőnek, és elképesztő “megokosodás“ zajlik le az ellenzéki oldalon. “Nem tudom, hogy azok, akik ilyen rendkívül előnyös nyilatkozatokat tesznek, láttak-e már valaha földgázbeszerzési szerződést és egyáltalán értenek-e bármit a földgázpiac működéséről” - jelentette ki, hozzátéve: nem tudja, hogy az ilyeneket nyilatkozóknak “van-e közgáz típusú képzettsége”.  

“Ne vegyenek be nyugtatót, ha felmegy az ár újra”

Hirdetés
[ ]

“Azt szeretném javasolni az ellenzéki képviselőknek, hogy ne vegyenek be nyugtatót majd akkor - mert ez egy természetes folyamat - ha nagyobb lesz megint a kereslet és fel fog menni az ár” - fogalmazott.

A hosszú távú gázszerződés “képletéről”:

Szijjártó Péter az ATV kérdésére, hogy mennyit fizetünk az orosz gázért, elmondta: “a hosszú távú szerződések árazásában ez úgy néz ki - legalábbis vannak olyan hosszú távú szerződések, ahol ez úgy néz ki -, hogy egy bizonyos csúszással követi az aktuális tőzsdei árat”.

“Tehát mindenki nyugodjon meg, a jelenlegi alacsony árak a magyar beszerzési szerződésben is reflektálódni fognak” - jelentette ki a miniszter.

Szijjártó Péter munkatársunk kérdésre hangsúlyozta: “pont azért hívják az egyiket spot piaci árnak, mert az azonnal van, a másikat meg hosszú távú szerződésnek, mert az egy bizonyos időszak után követi le a spot-piaci árazást”. 

“Nyugodjon meg mindenki, minden ellenőrzés alatt van, a spot-piaci árak reflektálódnak a hosszú távú szerződésben” - jelentette ki.

Aztán a miniszter “további hasznos elmélyülést kívánt mindenkinek az ellenzéki oldalon a földgázpiac működésében és a földgázárazás mechanizmusainak tanulmányozásában”. 

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz kattints az alábbi gombra:

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés