Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Váratlan bejelentést tett Müller Cecília, erre senki nem számított!
Mindenegyben Blog - 2021. március 25. (csütörtök), 15:04

Váratlan bejelentést tett Müller Cecília, erre senki nem számított! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság felhívására már 500, egészségügyi szakon tanuló, illetve ilyen végzettséggel rendelkező önkéntes jelentkezett a kórházakba munkára. Müller megköszönte a segítségüket.

Megkezdik a Paksi Atomerőmű és a BKK dolgozóinak az oltását. 

A járvány ezen kritikus szakaszában a nagyon gyors terjedés miatt az operatív törzs és az országos oltási munkacsoport úgy döntött, az egészségügyi, szociális dolgozók, regisztrált idősek, krónikus betegek, védekezést irányító emberek mellett megkezdik az ún. egyes kritikus infrastruktúrákba tartozó szolgáltatók, vállalatoknál dolgozó embereknek az oltását – jelentette be Müller. Ide tartoznak:

A BKK érintett dolgozói:

a magyar lakosság áramellátását biztosító Paksi Atomerőmű és az MVM dolgozóinak érintett csoportja

Hirdetés
[ ]

A MÁV és GYSEV kritikus infrastruktúrába tartozó dolgozói

Ezek mellett továbbra is zajlik a 65 év felettiek oltása az oltópontokon és háziorvosoknál.

Szennyvízvizsgálat

Egy jó hírrel folytatta Müller, aki szerint a 11. héten szennyvizeinkben a vírus örökítóanyagának mennyisége stagnál, néhány helyen cpedig sökkenést mértek.

Csökkenést tapasztaltak:

- Salgótarjánban

- Tatabányán

az 5 vizsgált Budapest-környéki településen

Müller szerint a szennyvízadatoknak prognosztikai jelentőségük van, bizakodó azzal kapcsolatban, hogy a járvány terjedése talán mérséklődhet a közeljövőben. Ezzel a gondolattal kapcsolatban azonban megjegyezte, hogy a szennyvízadatok előrejelző szerepe a járvány dinamikájának alakulásában a múltban sem volt megbízható, ezért a friss jelentés kapcsán is fontos leszögezni, hogy ezeket az adatokat érdemes fenntartással kezelni.

Csalókra figyelmeztet Müller

Müller beszámolt róla, hogy csalók keresik fel az embereket, hogy az otthonukban oltsák be őket. Felhívta a figyelmet, hogy ilyen esetekben mindenki kezdjen el azonnal gyanakodni, mert az oltásokat Magyarországon jelenleg az oltópontokon végzik. Akik nehezen mozognak, azokhoz háziorvos kiviszi a védőoltást, éppen ezért legfeljebb csak ők kopogtathatnak be valós oltási szándékkal.

Mikor érkezik Magyarországra a Janssen első vakcinaszállítmánya?

Müller a kérdésre válaszolva elmondta, április második felében számíthatunk rá, de azt nem tudja megmondani, mekkora mennyiséget kapunk majd.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés