Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vége! Így tudatta követőivel Bereczki Zoltán
Mindenegyben Blog - 2022. május 30. (hétfő), 21:20

Vége! Így tudatta követőivel Bereczki Zoltán (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 30

Vége! Így tudatta követőivel Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán egy nagyon elegáns fotóval jelentette be, hogy eljött az évad utolsó reggeli műsora.

“Valami véget ér, valami kezdődik… Az évad utolsó reggeli műsora…” – írta, de hozzátette, hogy valami viszont elkezdődött új ruházatára utalva.

Hirdetés
[ ]

Korai évek:Bereczki Zoltán 1976. május másodikán látta meg a napvilágot Budapesten. Öt éves korától egészen tíz éves koráig a Vasas SC klubban úszott versenyszerűen, később pedig kajakozott az MTK-ban. Az Ernst Thälmann iskolában kezdte tanulmányait, majd átíratkozott a Sallai Imre Általános Iskolába. Középiskolás éveit a Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában töltötte, ahol sikeresen leérettségizett. Mivel kezdett erősebben érdeklődni a zenei iránt, Toldy Mária énektanárnő szárnyai alá vette az akkor még középiskolás fiút. Első zenekarát is ekkoriban hozta létre Styx néven. Zoli két évig hegedült és dobolt, majd szintén két évig a Magyar Rádió Gyermekkórusában énekelt. Több tévéfilmben is szerepelt; 1985-ben a Postarablókban, 1987-ben a Hosszú szökésben, 2000-ben pedig a Koldus és királyfiban, valamint a Pasikban láthattuk.

2001 - 2006: Első album & musicalek2001-ben a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakán végzett. Ebben az évben indult be igazán karrierje, ugyanis kiadta első szólóalbumát Száz év címen. Főiskolás évei alatt levelezőn elvégzett egy közgazdasági iskolát is. Ezt követően a Budapesti Operettszínházhoz került. A 2004-es évben ő készítette az Operett Angyalai formáció hangszerelését, majd az Operettszínház Mozart! című darabjának CD-jét. Szintén 2004-ben mutatták be az ismert Rómeó és Júlia musicalt, melynek albuma aranylemez minősítést szerzett. Zoli a darabban Mercutiót kelette életre. Emellett számos más színapadi játékban is szerepelt, többek között a Szentivánéji álomban, melyben Zubolyt alakította, A Szépség és a Szörnyetegben, ahol Lángőrként lépett színpadra, A nyomorultakban, a Rudolfban és az Elisabethben. 2005-ben a Sorstalanság című játékfilmben volt látható. Ez évben Súgó Csiga díjat is kapott. 2006-ban egy eMeRton-díjat sikerült bezsebelnie, ő lett „az év musical színésze”.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Már most jól látszik.Tiszta apja! Nézd, miben hasonlít a legjobban Bereczki Zoltánra kislánya

Már most jól látszik.

Bereczki Zoltán az RTL Klub reggeli adásában osztotta meg, hogy milyen...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés