Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vége! Így tudatta követőivel Bereczki Zoltán
Mindenegyben Blog - 2022. május 30. (hétfő), 21:20

Vége! Így tudatta követőivel Bereczki Zoltán (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 30
Hirdetés
[ ]

2007 - 2012A 2007-es évben szerepelt a Csináljuk a fesztivált nevű televíziós vetélkedőben, melyet meg is nyert; 2008-ban pedig ismét visszatért a műsorba. 2008-ban a Szombat esti láz műsorvezetője volt, valamint két díjat is elnyert (Fonogram díj, Story Ötcsillag-díj). 2009-ben egy újabb Fonogram díjjal lett gazdagabb, melyen Szinetár Dórával osztoztak. A 2010-es évben debütált második korongja Álomkép címen, mely később aranylemez minősítést szerzett. 2011-ben a TV2 A nagy duett című showjában láthattuk, melyben Peller Mariann-nal alkotott egy párt, s másodikként végeztek. 2012-ben a Megasztár hatodik évadában zsűrizett. Ebben az évben került a Centrál Színházhoz.

2013 - 20152013-ban elstartolt a TV2 Sztárban sztár nevű vetélkedője, melyet Zoli nyert meg, s ezzel ő lett „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze”. A műsor második, harmadik és negyedik évadába zsűriként tért vissza. A 2014-es évben a Játékkészítő nevű musicalben szerepelt Hüvely Matyiként. A darab Álmodd meg a csodát! című videoklipjében is láthattuk. Ez év januárjában A Dal című műsorban duettezett élő adásban a Kossuth-díjas Kovács Katival. 2015-ben megkapta Ferdinand Clegg szerepét A Lepkegyűjtő nevű színdarabban. Az Allee Elegancia díjat és a Centrál Színház közönségdíját is megnyerte ebben az évben.

2016 - 2018: Első főszerep tévéfilmben & Choices 2016-ban és 2017-ben is Sztárban Sztár + 1 kicsi nevű műsorban énekelt Berki Artúr oldalán, majd bejelentette, hogy szeretne felhagyni a televíziózással.

Hirdetés

2017 decemberében mutatta be a Duna televízió az Egy szerelem gasztronómiája című filmet, melyben Zoli főszerepben volt látható, Balla Eszter oldalán. Így nyilatkozott minderről a Borsnak: „Nagyon szerettem ezt a munkát, hiszen tény, hogy főszerepet eddig nem játszhattam filmben. Egy-két napos forgatásaim voltak csak. Izgulok, hiszen a filmezésben egyáltalán nem vagyok ta­pasztalt. A színpadon a ritmusért, a hangsúlyokért és azért is, hogy aznap este hogyan sikerül az előadás, mind te vagy a felelős. Itt háromszor-négyszer is felveszünk egy jelenetet, aztán a rendező elvonul a boszorkánykonyhájába, és akár egészen mást csinál belőle, mint ahogy azt én elképzeltem."

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Már most jól látszik.Tiszta apja! Nézd, miben hasonlít a legjobban Bereczki Zoltánra kislánya

Már most jól látszik.

Bereczki Zoltán az RTL Klub reggeli adásában osztotta meg, hogy milyen...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés