Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vége! Így tudatta követőivel Bereczki Zoltán
Mindenegyben Blog - 2022. május 30. (hétfő), 21:20

Vége! Így tudatta követőivel Bereczki Zoltán (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 30

2018 nyarán hosszú idő után először jelentkezett új dallal, mely a Choices címet kapta. Az énekes egy nemzetközi kampányban vett részt, a szám a Pringles reklámok hivatalos zenéje lett. "Egy londoni ügynökség pályázatára beadtuk a dobosommal, és szerzőtársammal, Balog Lászlóval közös dalunk demóját, a britek ugyanis egy népszerű chips új kampányához kerestek reklámzenét. Több körös nemzetközi válogatás után a mi dalunk egy részét választották, így ez lesz egész Európában a Pringles reklámok zenéje egy évig. Ráadásul a legnagyobb zenemegosztó oldalakon kiemelten jelent meg a dal, valamint az angol ügynökségnek hála, egy évre, az egész világon terjesztik azt. (...) A dal munkálatait Amerikában és Magyarországon végeztük, ifjabb Malek Miklóssal közösen” - mondta. A dalt tehát a londoni Grey reklámügynökség egy évig terjeszti az egész világon, valamint az Apple Music és a Deezer oldalakra is felkerült. Előbbin első helyen nyitott.

2019-jelenleg:

Hirdetés
[ ] Hirdetés

2019 februárjában az RTL Klub sorozatában, a Drága örökösökben szerepelt. Ebben az évben továbbá a Sztárban sztár leszek című tehetségkutató showműsor egyik zsűrije volt. A színházzal sem hagyott fel; a Nemek és igenek című darabban is láthattuk, melyet a Centrál Színház mutatott be. 2020-ban a Dolgok, amikért érdemes élni című színházi darabban szerepelt, melyet több helyszínen is élőadtak, többek között a Kőszegi Jurisics Színházban. Érdekesség, hogy a darab egyszemélyes, és Zoli a közönséggel közvetlen párbeszédet folytat. Tavasszal kiderült, hogy a Life TV Ébredj velünk! című műsorának házigazdája lesz Ábel Anita és Holdampf Linda oldalán. Augusztus 30-án elstartolt a Sztárban Sztár új évada, ahol ismét a zsűri székébe ült Köllő Babett, Papp Szabi és Kökény Attila mellett. 

2021. február 14-én közös klipet adott ki Rúzsa Magdival, mégpedig a Csillagtérkép című dalhoz. A dal szövegét Palya Beának köszönhetjük.

2021 szeptemberétől a TV2 Dancing With The Stars táncos showműsorának zsűriszékében láthatjuk. 

Magánélet:2005. június 17-én feleségül vette Szinetár Dóra színésznőt, akivel több közös dalt is megjelentettek, valamint számos színházi darabban játszottak együtt. 2007-ben megszületett eslő gyermekük, Bereczki Zora Veronika. 2013-ban azonban végleg elváltak útjaik.  2019-ben kiderült, hogy Bata Évával, a Mi kis falunk színésznőjével alkot egy párt. 2021. augusztus 6-án megszületett gyermekük, Bereczki Flóra. 

Kapcsolódó cikkünk
Már most jól látszik.Tiszta apja! Nézd, miben hasonlít a legjobban Bereczki Zoltánra kislánya

Már most jól látszik.

Bereczki Zoltán az RTL Klub reggeli adásában osztotta meg, hogy milyen...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés