Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VISSZAJÖN az éjszakai KIJÁRÁSI TILALOM, oltottaknak és oltatlanoknak is! Erre senki nem számított ....Mi jön még????
Mindenegyben Blog - 2021. november 16. (kedd), 09:58

VISSZAJÖN az éjszakai KIJÁRÁSI TILALOM, oltottaknak és oltatlanoknak is! Erre senki nem számított ....Mi jön még???? (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 16
Hirdetés
[ ]
Kijárási tilalom léphet életbe BécsbenFORRÁS: ANADOLU AGENCY VIA AFP/2021 ANADOLU AGENCY/ASKIN KIYAGAN

Mückstein mindemellett ismételten védelmébe vette az intenzív osztályokon kialakult drámai helyzetre hivatkozva az éjféltől hatályba lépő intézkedéseket, amelyek keretében szigorú kijárási korlátozások vonatkoznak Ausztriában azok számára, akik mindeddig nem vették fel a koronavírus elleni oltást.Ausztriában az utóbbi hetekben szinte minden nap újabb csúcsokat döntött az újonnan regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma. Szombaton 13 ezer új esetet diagnosztizáltak.

Ausztriában a lakosság nagyjából 65 százaléka van beoltva a koronavírus ellen. Eredetileg a kormány akkor készült zárlatot bevezetni, ha az intenzív osztályokon ápolt koronavírus-fertőzöttek száma meghaladja a 600-at. Ez a szám jelenleg 433, de a vírus olyan gyors ütemben terjed, hogy a hatóságok nem akartak tovább várni.

Csak idő kérdése hogy ezt az intézkedést mikor veszi át Magyarország.Mint ahogy tapasztaltuk Ausztriai szigorításokat ,intézkedéseket kb 2-3 hét alatt vezeti be Magyarország is .

Kapcsolódó cikkünk
Most érkezett a várva várt bejelentés: Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, és meg is mutatták

Itt a várva várt bejelentés: Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, és meg is...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés