Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
A Halak elüldözi magától kedvesét, a Kos sok pénzt hozó üzleti ajánlatot kap, az Ikrekre szívszorító beszélgetés vár párjával, a Skorpió üzlete sikerrel jár
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 14. (szerda), 09:31

A Halak elüldözi magától kedvesét, a Kos sok pénzt hozó üzleti ajánlatot kap, az Ikrekre szívszorító beszélgetés vár párjával, a Skorpió üzlete sikerrel jár (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 14

És rád mi vár ma?

Napi horoszkóp 2019. augusztus 14.

(III. 21.–IV. 20.)

Egy barátja értékes üzleti tippel állhat ön elé, de azért gondolja meg jól, mibe megy bele. Az ötlet nem rossz, de alapos kidolgozást igényel, ha valóban sikert akar elérni. A kapkodásnak itt nincs helye, habár jó reflexek kellenek. A párkapcsolata stabil, de még stabilabbá teheti, ha a kedvesét is bevonja az üzleti terveibe. Nagyon sok jó ötletet kaphat tőle, amit érdemes megfontolnia.

Hirdetés

(IV. 21.–V. 20.)

Régóta érlelődik a változás a munkája területén. Ma végre ki is tudódhat, amiről eleddig csak suttogtak. Ne rettegjen, bármi is történik, az az ön fejlődését szolgálja. Egy megmérettetés, de ön különösen jól fogja venni az akadályokat. Ha nem érintik a változások, akkor azért, mert ráérez a helyzete előnyösségére, és még inkább jól teljesít. Ha pedig érintik, akkor azért, mert kénytelen lesz bizonyítani.

(V. 21.–VI. 21.)

Ön szereti kimondani, amit gondol, és azt is tudni akarja, hogy a partnere miként gondolkodik kettőjük kapcsolatáról. A héten valóban eljött a nagy megbeszélések ideje. Ha komolyan és egymásra való odafigyeléssel merülnek bele a témába, akkor ráébredhetnek arra, hogy több félreértés és téves gondolat van a konfliktusok hátterében, mint valódi ellentét. De ehhez a fájdalmas részleteket sem hagyhatják ki a beszélgetésből.

(VI. 22.–VII. 22.)

Ha valaki az ön támogatására szorul a mai napon semmiképpen se tagadja meg tőle a segítséget! Egy családtagja miatt is nagyobb anyagi, vagy érzelmi terhet kellhet magára vállalnia: ez különösen fájón, vagy legalábbis kellemetlenül érintheti. Az őszinte beszélgetés segít. Ám minél régebb óta, s minél tovább halogatja ezt a beszélgetést a változtatás annál nehezebb lehet. A helyzet is megcsontosodhat, nemcsak az ember.

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

A mai napon ismét hozza a szokásos formáját, s így a társaság középpontjává válhat. Optimistán telik a napja, és a jó kisugárzás elnyeri jutalmát: mindenki önre vágyik. Ön nagylelkű és befogadó, megértő, megvan az a jó tulajdonsága, hogy nem válogat, nem tesz különbségeket, hanem összegyűjt mindenkit és eggyé tud kovácsolni akár nagyon különböző embereket is. Legyenek egy lelkes és víg csapattá!

Ez is érdekelhet:

Óraátállítás 2020 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1)
Hirdetés
Hirdetés