Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
A Halak elüldözi magától kedvesét, a Kos sok pénzt hozó üzleti ajánlatot kap, az Ikrekre szívszorító beszélgetés vár párjával, a Skorpió üzlete sikerrel jár
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 14. (szerda), 09:31

A Halak elüldözi magától kedvesét, a Kos sok pénzt hozó üzleti ajánlatot kap, az Ikrekre szívszorító beszélgetés vár párjával, a Skorpió üzlete sikerrel jár (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 14

(VIII. 23.–IX. 22.)

Ma csak olyasmit vállaljon be, ami kellemes, pihentető, szórakoztató is lehet az ön számára. Olyat, amihez nem kell folyton a homlokát ráncolnia. Ha másként néz a világba, a világ is másként fog önre nézni. A kreativitását is akkor élheti ki megfelelő módon, illetve akkor hasznosíthatja jól a belső energiáinak tüzét, ha kerüli a nem szeretem munkákat. Amit nem kedvel, azzal nem is fog haladni.

(IX. 23.–X. 22.)

Kisebb apróságok miatt képes magát a végletekig felbosszantani. Nem kellene. Amíg ezekkel törődik, bajlódik, a lényeg elillan, elsikkad. A gyermekekkel érdemes többet foglalkoznia, de ehhez is nagy türelemre lesz szüksége. Ha ez megvan, akkor megelőzhet bizonyos felmerülő problémákat. Érdemes lenne korlátoznia a gyermeke tévénézését és internethasználatát, ha nem akarja, hogy függővé váljon!

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Hirdetés

Nagyon jól indul a mai napja, és a folytatásra sem lehet semmi panasza. Mindenki az ön kedvében akar járni, és még a szerencse is a nyomába szegődik. Ha tárgyalásokra kerül sor, ma nagyon sikeres és szerencsés lehet, jó üzleteket köthet. A szerződéskötésre különösen alkalmas lehet a mai nap. Este pedig kedve támad valami különlegeset főzni a családjának. Ne fogja vissza magát! Ma mindenre vevők!

(XI. 22.–XII. 21.)

Jól teszi, ha ma a barátaira és a családjára koncentrál. E kettő még harmóniába hozható, ám ha ön még egy friss szerelem hajnalán van, akkor egyelőre ne keverje a barátságot a szerelemmel. Egyelőre ne hozza össze szíve választottját a haverjaival. Most még az intimitás pillanatait kell megélnie, arról nem is beszélve, hogy esetleg saját magának támasztana riválisokat ilyen módon.

Hirdetés

(XII. 22.–I. 19.)

Több konfliktusa is lehet ezen a napon, de ezek jó része valamilyen félreértésből származhat. Fontos, hogy kétszer is kérdezzen vissza, ha nem ért valamit. Természetesen, csak amennyiben fontos dologról van szó. Mert hajlamos lehet az energiáit erőn felül is elpazarolni. Kerülje ma a szomorú, magányos, örömtelen emberek társaságát! Valaki nagyon sokat követelhet öntől ezek közül.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

A jegyén áthaladó Hold okozhat váratlan bánatokat, de örömöket is önnek a mai napon. A családi életben kevésbé, a hivatását tekintve azonban inkább számíthat a pozitív dolgokra. Végre a helyén értékelik önt. Az önbizalmát is legyezgeti, ha valakik felnéznek önre, ha követni akarják. De ennél többről is szó van. Most lehetősége adódhat átadnia valakinek a tudását, kinevelni az utódját.

(II. 19.–III. 20.)

Figyeljen oda jobban a szavaira! Lehet, hogy amit ön viccesnek talál, azt mások egyszerűen csak sértőnek. Vagy egészen fájónak! Az élc, ha találó, akkor különösen sebző is lehet. Csípősségét enyhítse kedvességgel, öleléssel! Ez különösen igaz lehet a párkapcsolatában. Ha nagyon megbántja a kedvesét, azzal valósággal elüldözheti őt magától. Pedig éppen önnek lenne a legnagyobb szüksége most a közelségére.

Ez is érdekelhet:

A HÍR IGAZ! A tavaszi idő után megint JÖN A HÓ és mellé a kegyetlen 90 km/órás szél! Itt a figyelmeztetés – mutatjuk hol kell legalább 3 cm hóra számítani : 8 megyére kiadták a figyelmeztetést >>

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1)
Hirdetés
Hirdetés