x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
Heti horoszkóp augusztus 12 – augusztus 18
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 13. (kedd), 23:14

Heti horoszkóp augusztus 12 – augusztus 18 (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 13

Osszuk meg őszintén az érzéseinket, nyújtsunk segítő kezet a rászorulóknak, így cserébe mi is ugyanezekben részesülhetünk majd. Ne hagyjuk, hogy bármi elterelje a figyelmünket a céljaink eléréséről. Bízzunk magunkban.

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit hoz az előttünk álló hét.

Hirdetés
[ ]

Kos

Tanulj minél többet ezen a héten. A megszerzett tudás ugyanis segíteni fog megelőzni, hogy egy nagyobb hibát elkövess, ami amúgy sebezhető helyzetbe hozna. Fejezd ki az érzéseidet. Egy lelki pálfordulás segíteni fog tovább lépni az életben. Kötelezd el magad a terveidnek, változtass a hozzáállásodon és hozz bátrabban döntéseket. Bízz magadban és ne hagyd, hogy mások szabotálhassák a terveidet.

Bika

Oszd meg a gondolataidat valakivel, aki közel áll hozzád, így képesek lesztek közösen tervezni és a folyamat még jobban össze fog kovácsolni titeket. Óvd a pénzedet, tulajdonaidat és a jó hírnevedet is egy olyan személy elől, aki leskelődni akar utánad. Egy felajánlott kedves gesztus mögött hátsó szándék lapul. Derítsd ki, hogy mi az, mielőtt elfogadnád. Csinálj valamit, ami iránt szenvedélyt érzel és az további bátorságot fog adni egy új kezdethet.

Ikrek

Gondold át, hogy ki segíti, és ki rombolja az életedet és ennek megfelelően tedd meg a szükséges lépéseket, hogy boldogabb lehess. Ha továbbra is kapcsolatban maradsz olyan személyekkel, akik rossz hatással vannak rád, akkor nem leszel képes előrejutni az életedben. A változás benned kell, elkezdődjön. Ha valami új dologra készülsz, addig ne oszd meg senkivel, amíg kész nem vagy vele, különben felesleges kritikákkal találod szembe magad.

Rák

Fejezd ki gondolataidat és érzéseidet és mutasd meg mit tudsz felajánlani azoknak, akikkel szövetkezni szeretnél. Az erőfeszítés, amit befektetsz a kapcsolatokba és az, amiben hiszel, sok jót fog még hozni neked. Kezeld fenntartásokkal az információkat, amiket megosztanak veled. Valaki lehet, hogy a saját hasznára akar manipulálni. Szánj időt a tények és számok átvizsgálására. Ápolj egy kapcsolatot, amely segít tisztán látni. Bízz a megérzéseidben.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés