Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
Heti horoszkóp augusztus 12 – augusztus 18
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 13. (kedd), 23:14

Heti horoszkóp augusztus 12 – augusztus 18 (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 13

Oroszlán

Használd az energiádat valami kreatív és jelentőségteljes dologra és ne hagyd, hogy apróságok tereljék el a figyelmedet. Minél inkább erősíted a tudatosságod és csinálsz olyan dolgokat, amiket élvezel, annál gyorsabban fogsz előre haladni. Ideje váltani az álmaid irányába. Ne legyen minden más fontosabb, helyezd előtérbe a céljaidat. Hallgasd meg a tanácsot, amelyet adnak neked, de cselekedj aszerint, amit a legjobbnak látsz.

Hirdetés

Szűz

Foglald le magad szellemileg és fizikailag is. Vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyek teljes mértékben átmozgatnak. Az előnyök észrevehetőek lesznek és arra ösztönöznek majd, hogy még jobban belevesd magad a dologba. A lelkesedésed az életed minden területére ki fog hatni és sikereket fogsz elérni a versenyhelyzetekben. Egy érzelmi helyzet fogja felütni a fejét otthon. Valaki érzelmi taktikát alkalmazhat, hogy megszerezze, amit akar. Légy felkészülve az ilyesfajta viselkedésre.

Mérleg 

Légy a megoldás, ne a probléma. Az, ahogyan bonyolult helyzeteket és embereket kezelsz, meghatározza, milyen bánásmódot kapsz cserébe. Keress használható alternatívákat és újító ötleteket. Egy változás jót fog tenni neked. Hallgasd meg a panaszokat és maradj diplomatikus, hogy egyezségre juthass másokkal. Figyelj oda jobban a lelki és fizikai egészségedre. Gondold át az életmódodat, az étkezési szokásaidat és a fizikai aktivitásodat és változtass rajtuk, ha szükséges.

Skorpió

Figyelmet fogsz magadra vonni, ha a magad különleges módján igyekszel megoldani a problémákat. Lépj ki a komfortzónádból és ne engedd, hogy a múltad tönkretegye a jövődet. A haragtartással nem fogsz sikereket elérni. Ahhoz pozitív hozzáállás szükséges, nem pedig a bosszúállás. A jó indok érdekében változtass. Határozd meg, hogy hogyan érhetnéd el, amit akarsz, anélkül, hogy konfliktusba keverednél bárkivel is. Olyan utat válassz, ahol a képességeidet hasznosíthatod.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés