x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
Heti horoszkóp augusztus 12 – augusztus 18
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 13. (kedd), 23:14

Heti horoszkóp augusztus 12 – augusztus 18 (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 13

Oroszlán

Használd az energiádat valami kreatív és jelentőségteljes dologra és ne hagyd, hogy apróságok tereljék el a figyelmedet. Minél inkább erősíted a tudatosságod és csinálsz olyan dolgokat, amiket élvezel, annál gyorsabban fogsz előre haladni. Ideje váltani az álmaid irányába. Ne legyen minden más fontosabb, helyezd előtérbe a céljaidat. Hallgasd meg a tanácsot, amelyet adnak neked, de cselekedj aszerint, amit a legjobbnak látsz.

Hirdetés
[ ]

Szűz

Foglald le magad szellemileg és fizikailag is. Vegyél részt olyan tevékenységekben, amelyek teljes mértékben átmozgatnak. Az előnyök észrevehetőek lesznek és arra ösztönöznek majd, hogy még jobban belevesd magad a dologba. A lelkesedésed az életed minden területére ki fog hatni és sikereket fogsz elérni a versenyhelyzetekben. Egy érzelmi helyzet fogja felütni a fejét otthon. Valaki érzelmi taktikát alkalmazhat, hogy megszerezze, amit akar. Légy felkészülve az ilyesfajta viselkedésre.

Mérleg 

Légy a megoldás, ne a probléma. Az, ahogyan bonyolult helyzeteket és embereket kezelsz, meghatározza, milyen bánásmódot kapsz cserébe. Keress használható alternatívákat és újító ötleteket. Egy változás jót fog tenni neked. Hallgasd meg a panaszokat és maradj diplomatikus, hogy egyezségre juthass másokkal. Figyelj oda jobban a lelki és fizikai egészségedre. Gondold át az életmódodat, az étkezési szokásaidat és a fizikai aktivitásodat és változtass rajtuk, ha szükséges.

Skorpió

Figyelmet fogsz magadra vonni, ha a magad különleges módján igyekszel megoldani a problémákat. Lépj ki a komfortzónádból és ne engedd, hogy a múltad tönkretegye a jövődet. A haragtartással nem fogsz sikereket elérni. Ahhoz pozitív hozzáállás szükséges, nem pedig a bosszúállás. A jó indok érdekében változtass. Határozd meg, hogy hogyan érhetnéd el, amit akarsz, anélkül, hogy konfliktusba keverednél bárkivel is. Olyan utat válassz, ahol a képességeidet hasznosíthatod.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés