Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
Heti horoszkóp augusztus 12 – augusztus 18
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 13. (kedd), 23:14

Heti horoszkóp augusztus 12 – augusztus 18 (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 13

Nyilas

Ne oszd meg az érzéseidet vagy semmilyen olyan információt, amit ellened használhatnak fel. Valaki, aki közel áll hozzád, nem lesz képes titkot tartani és kihasználhat, ha túl hiszékeny vagy. Koncentrálj azokra a változáskora, amelyeket véghez szeretnél vinni, annak ellenére, hogy milyen akadályozó tényezőkbe ütközöl. Mondj nemet a gyengekezű embereknek és a csábításoknak. Vizsgálj meg egy ügyet minden oldalról, mert rájöhetsz, hogy valaki nem volt veled teljesen őszinte.

Bak

Egy személyes ráhatás azzal, amivel jelenleg foglalkozol, jó eredményeket hozhat. Lépj ki egy versenyből és ne is nézz vissza többé. Ha visszautazol az időben, eszedbe fog jutni valaki, akivel már régóta szeretnéd újra felvenni a kapcsolatot. Amiről azt hitted, hogy egy kellemes újraegyesülés lesz, nagy csalódást fog okozni. Egy érzelmi incidens meg fogja változtatni a hozzáállásodat valaki vagy valami irányában. Fordíts nagyobb figyelmet az otthonod és a családi ügyek felé.

Hirdetés

Vízöntő

Egy lehetőség meg fogj a változtatni a pénzhez való hozzáállásodat és arra fog ösztönözni, hogy még figyelmesebb légy a költekezési szokásaidat illetően. Frissítsd fel a külsődet és jobban fogod érezni magad. Fordítsd az érzelmi energiádat valamilyen építő jellegű dologra. Ha szorgalmasan dolgozol, akkor el fogod érni, amit akarsz, sőt az eredmény arra ösztökél majd, hogy még több álmodta váltsd valóra.

Halak

Hirdetés

Hízelegd be magad valakihez, akivel szeretsz időt tölteni és beszéljetek meg valami közös programot. Utazás, kommunikáció és tanulás lesz napirenden. Ajánld fel a segítségedet, mert nagyra fogják értékelni és viszonozzák is majd, ha olyan helyzetbe kerülsz. Ne hagyd, hogy egy érzelmi incidens elkedvetlenítsen. Viselkedj őszintén és ess túl a dolgon gyorsan, hogy az időd nagy részét jó kedvben tölthesd. Ne hagyd, hogy a csábítás győzedelmeskedjen feletted. A legjobb módja, hogy bebizonyítsd, törődsz valakivel, ha kedvességedet és megértésedet kínálod fel neki.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Ez is érdekelhet:

Meghalt a 13 éves lány mert állandóan csúfolták – az anya nyílt levelet ír az őt zaklatóknak

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés