Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Női részleg
Le a nagykabáttal! Tavaszi öltözködési tippek 50 fölött!Felejtsük el a feketét, szürkét. Legyünk merészek a színválasztással!
Mindenegyben Blog - 2023. február 23. (csütörtök), 13:22

Le a nagykabáttal! Tavaszi öltözködési tippek 50 fölött!Felejtsük el a feketét, szürkét. Legyünk merészek a színválasztással! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 feb 23

Felejtsük el a feketét, szürkét! Legyünk merészek a színválasztással!

Íme néhány jó példa arra, hogy 50 fölött is bátran lehet viselni merész színeket. 

Az sem baj, ha szűk szárú a nadrág!

Öltözködj a kevesebb több elve alapján

Ebben a korban a kialakult ízlésed már többet számít, mint a trendek külső nyomásra történő hajszolása. A cél az alakodra szabott kényelmes ruhák és az időtlen öltözködési stílus megtalálása. Nézd át alaposan a ruháidat, és szabadulj meg minden előnytelen, túl rövid, túl szűk, vagy épp évek óta hordatlan darabtól. Inkább legyen kevesebb, de tökéletesen illeszkedő ruhád, amiben minden élethelyzetben magabiztosan érezheted magad.

Viselj bátran színeket és mintákat

Hirdetés

A színes, mintás ingek egyáltalán nem számítanak tabunak, ha már elmúltál 50. Tanácsos azonban több élénk árnyalat kombinációja helyett csak egyet viselni, és az öltözéked többi részét visszafogott tónusokból felépíteni. A mintákkal kapcsolatban is körültekintőnek kell lenned, hogy megtaláld az alakod számára legelőnyösebb méretű és elrendezésű ábrázatokat. A nagyméretű, nagy felületen viselt minták ugyanis szélesíthetnek, míg a kis minták karcsúsíthatnak.

Viselj testhezálló, de nem szűk nadrágokat

A legelőnyösebb nadrágfazon 50 felett az egyenes szárú farmer, illetve az úgynevezett mom jeans, mert nem feszülnek, enyhén szűkített szabásuk és magasított derekuk miatt pedig akár karcsúsítanak is. Sötét színeket válassz, és kerüld a koptatásokat, a szakadásokat, illetve a túlzott díszítéseket.

Hirdetés

Alternatívaként próbáld ki a klasszikusan elegáns szivarnadrágokat, amik szintén karcsúsító hatással bírnak, és emellett több élethelyzetben, mint például az irodában vagy színházban is viselhetőek.

Figyelj a rétegezésre

Nem kell lemondanod kedvenc ujjatlan ruháidról és felsőidről sem, csupán egy vékony kötött kardigánra lesz szükséged, ha inkább eltakarnád a karodat. Az élénk színű darabokkal ráadásul remekül feldobhatod az öltözékedet. A hosszított fazonú darabokkal optikailag az esetleges csípőtájéki feleslegből is faraghatsz. Hordd kigombolva, begombolva ugyanis túl konzervatívnak tűnhet. A rövid bolerókat elegáns szettekhez is felkaphatod.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés