Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
2 perce jött a hír! EZEKET AZ INTÉZMÉNYEKET BEZÁRJÁK >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. január 20. (szerda), 11:14

2 perce jött a hír! EZEKET AZ INTÉZMÉNYEKET BEZÁRJÁK >>>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 20

Rákérdeztek arra is, hogy a kormánytól miért nem igényelt támogatást a kulturális intézmények után a kerület vezetése?Erre úgy reagáltak:

„Minden pályázati lehetőséget megvizsgálunk, a kulturális intézmények után járó támogatásoknál egy előre kiosztott, meghívásos pályázatról volt szó (ahogy ezt a kultúráért felelős államtitkár az Inforádónak nyilatkozta 2020. december 9-én), ami az ellenzéki vezetésű önkormányzatok politikai alapú diszkriminációjának tipikus példája. Ebből a szempontból nem egyedi: 2020-ra a kiállítóhelyek támogatását is úgy hirdette meg a kormányzat, hogy eleve kizárták, a fővárosi, fővárosi kerületi intézményeket a pályázatból.”

Hirdetés
[ ]

„Tizenötmilliárd forintot örökölt meg Pikó András a jobboldali kurzustól. Ehhez képest eltelt 15 hónap, és már semmire nincsen pénz” – reagált az ügyre a kerület volt fideszes polgármestere.

Kocsis Máté hétvégén azt mondta:

„Pikó András nem ért ahhoz, hogyan kell egy várost vezetni.”A Kontra nevű tényfeltáró portál néhány napja arról írt, hogy Józsefvárosban a több baloldali szervezetnek is otthont adó Auróra Központ mindeközben zavartalanul működhet. Annak ellenére, hogy a hírhedt szórakozóhely bezárásáról egy drograzzia után, 2017-ben döntöttek.

Csakhogy az erről szóló határozatot Pikó András visszavonta, az ott irodát bérlő, Soros Györgyhöz köthető szervezetek közül pedig az önkormányzat a kerületi honlapon elérhető civil pályázat adatai szerint 2020-ban néhányat pénzzel is támogatott, másokat pedig csaknem 90 millió forint uniós támogatáshoz segített.-írja a hirado.hu.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés