Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
DÖNTÖTT A KORMÁNY – Itt a hivatalos döntés a nyugdíjakról
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 02. (szerda), 12:34

DÖNTÖTT A KORMÁNY – Itt a hivatalos döntés a nyugdíjakról (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 02

– Az embereket meg kell óvni az infláció káros hatásaitól. Augusztus 1-től 15 százalékos akciózás lesz kötelező a boltokban, emellett pedig már hidegélelmiszerekre is felhasználható lesz a boltokban a Szép-kártya. Néhány helyen nem tartják be az árstopokat, emiatt a kormány 3 milliárdos büntetést szabott ki. Jövőre már 6 százalék körüli inflációval számol a kormány.

A Honvédelmi Minisztérium adatai az orosz-ukrán háborúról. Eddig több mint 310 ezren vesztették életüket a háború során, de vannak 700-800 ezres veszteségekről beszámoló adatok is. 10 ezer civil áldozata is van a vérontásnak.

– Az oroszok tartaléka lényegesen nagyobb, de sokkal nagyobb a vesztesége is. Az ukrán ellentámadás eddig érdemi eredményeket nem hozott június eleje óta. Éppen ezért nem győzzük hangsúlyozni, hogy mi a béke pártján állunk, mindenki az az érdeke, hogy mihamarabb legyen tűzszünet és béketárgyalás.

Hirdetés
[ ]

Tegnap a felvételi pontszámokat ismertették a felsőoktatásra jelentkezők körében.

– 126 ezren felvételiztek és közel 95 ezer hallgató nyert felvételt. Tíz hallgatóból nyolcan kaptak lehetőséget ingyenes, állami képzésre. 10514 jelentkezőt vettek fel pedagógus szakra, ez az elmúlt 6 év legmagasabb száma – idén 29 százalékkal többen jelentkeztek tanárnak, mint tavaly.A kormány arról is döntött, hogy támogatja a Károli Egyetem új kampuszának megépítését – mondta Gulyás Gergely. 2024-ben, 2025-ben és 2026-ban évi 15 milliárddal, majd a negyedik évben 45 milliárddal támogatják.

Az uniós költségvetés módosításáról nem fog tárgyalni a kormány, amíg Magyarország nem kapja meg a jogos EU- támogatásokat – válaszolta a köztévé kérdésére a miniszter.

Az átlagfogyasztás mértékének megváltoztatására, illetve a rezsicsökkentés módosítására nem kerül sor – erősítette meg Gulyás.

A tervezett fővárosi vízdíj-emelést illetve BKV jegyáremelést nem támogatja a kormány – jelezte a miniszter, mert a cél továbbra is az, hogy az emberek terhei ne növekedjenek.

Hirdetés

„Mindent meg kell tenni, hogy a közszolgáltatások ára ne emelkedjen” – mondta.Karácsony Gergely, illetve mozgalma pénzeiről a miniszter azt mondta, hogy főpolgármesternek súlyos erkölcsi és lehet jogi felelőssége is van az ügyben.

Nincs realitása, hogy a magyar uniós elnökségre ne kerüljön sor 2024-ben – reagált a sajtóértesülésekre Gulyás Gergely. A miniszter szerint a legkorruptabb európai intézmény az Európai Parlament. A parlament akarja számon kérni a tagállamokat, miközben a leglátványosabb és legkínosabb korrupciós ügyek a brüsszeli intézményhez kötődnek.

Minden olyan termék, ami árstoppos volt akciózás alá kerül és 15 százaléknyi kell legyen azoknak a termékeknek az aránya, ahol kötelező az akciózás – erősítette meg a miniszter az ATV.hu-nak.

Gulyás Gergely úgy tudja, hogy a Fidesz nem fog résztvenni a hétfői, az ellenzék által összehívott rendkívüli parlamenti ülésen.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés